930×122 CAPRA 5

    ANI

    EXCLUSIV! Angajată a Primăriei Costești, găsită incompatibilă de ANI!

    O angajată a Primăriei orașului argeșean Costești a fost depistată în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

    Este vorba de Teodora Florentina Nițulescu, funcționar public. Potrivit ANI, aceasta s-a aflat în stare de incompatibilitate în diferite perioade de timp cuprinse în intervalul 1 iunie 2006-1 aprilie 2011, întrucât, în exercitarea funcției de referent la Biroul de Impozite și Taxe Locale din cadrul Serviciului Buget Contabilitate-Informatică, Impozite, Taxe Locale din Primăria Costești, s-a aflat în directa subordonare a mamei sale, Ioana Ceapotă (fostă Nițulescu).

    Conform prevederilor legale, precizează ANI, persoanele care se află în raporturi ierarhice directe cu soți sau rude de gradul I trebuie să opteze, în termen de 60 de zile, pentru încetarea raporturilor ierarhice directe. ANI comunică faptul că Teodora Florentina Nițulescu nu a respectat dispozițiile legale potrivit cărora „nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcţionarii publici respectivi sunt soţi sau rude de gradul I”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90