930×122 CAPRA 5

    ANI

    EXCLUSIV! ANI mai face o „victimă” în Argeș! Primar, în conflict de interese!

    Agenția Națională de Integritate continuă să găsească în Argeș funcționari publici și aleși locali în stare de incompatibilitate sau în conflict de interese. În urmă cu câteva minute, ANI a anunțat că un primar din județ s-a aflat în conflict de interese în timpul mandatului său precedent.

    Este vorba de Ion Năftănăilă, primarul PDL al comunei Albeștii de Muscel. Potrivit Agenției, Năftănăilă a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă.

    Inspectorii de integritate precizează că în mandatul 2008-2012 Ion Năftănăilă a semnat atât ca primar, cât și ca președinte al Asociației Crescătorilor de Animale și Proprietarilor de Păduri Albeștii de Muscel actele adiționale la un contract de concesiune între Primărie și asociație semnat de acesta în mandatul anterior. Astfel, afirmă ANI, Năftănăilă a facilitat producerea unui beneficiu pentru asociație în cuantum de aproape 459.000 de lei, sumă plătită de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în contul campaniilor agricole din 2007-2008.

    Ion Năftănăilă are dreptul să conteste în justiție concluzia Agenției Naționale de Integritate. Dacă nu o va face sau în cazul în care justiția va confirma ca fondat verdictul ANI, Năftănăilă își va pierde mandatul de primar și nu va mai avea voie să ocupe funcții publice pe o perioadă de 3 ani.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90