NOR CURIER 930X122

Exclusiv: Bricoplus Distribution- Faliment

mm Pitesti. 29 mai 2009. Tribunalul Comercial Arges.
Primul magazin gen supermarket din Pitesti a dat faliment, la doar doi ani dupa ce a fost deschis. Bricoplus Distribution, societate cu capital integral francez, care detine un centru comercial in Pitesti pe o suprafata totala de 15000mp, din care suprafata de expunere in interiorul supermarketului este de 3200mp, precum si in spatii amenajate in exteriorul acestuia pentru materialele de constructii, cu specific bricolaj-articole pentru casa si gradina, a intrat in faliment. Lichidator al debitoarei va organiza la data de 4 iunie 2009, ora 11, la sediul debitoarei, o licitatie publica deschisa cu strigare in conformitate cu prevederile codului de procedura civila, pentru valorificarea bunurilor acesteia. Se va vinde aproape totul:
– Mobilier care cuprinde rafturi, birouri, dulapuri, scaune, mese, fisete, toate evaluate la 563.900 lei, valoare care constituie si pretul de pornire al licitatiei;
-Echipamente si utilaje care cuprinde mijloace transport marfuri si persoane, masini si instalatii de ridicat si transportat, A.M.C., masina de cusut si surfilat, case de marcat, case de bani si seif, telefoane, toate evaluate la 193.300 lei, valoare care constituie si pretul de pornire al licitatiei;
-Stocul de marfa din magazin in valoare de 2.520.000 lei pret achizitie. Pretul de vanzare a stocului este de 70% din cel de achizitie pret care nu poate fi redus in cadrul licitatiei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90