EcoMoto 930×122

PETRE_IONITESCU

EXCLUSIV! Ce avere are şeful Poliţiei Argeş!

Şeful unui inspectorat de Poliţie Judeţean este, înainte de toate, un angajat al statului, deci aflat în slujba cetăţeanului. Şi, ca orice funcţionari, deşi mai speciali, şi şefii de Poliţie trebuie să depună declaraţii de avere la instituţiile în care lucrează. În ceea ce îl priveşte pe şeful Poliţiei Argeş, Petre Ioniţescu, acesta şi-a îndeplinit obligaţia legală.

Din documentul depus la Poliţie aflăm că Ioniţescu deţine împreună cu soţia un teren în intravilanul comunei Moţoaia, de 681 de mp, 5.500 de mp de teren cu vegetaţie forestieră în aceeaşi localitate, 8.000 de mp de teren agricol în Mărăcineni şi 1.600 de mp de fâneţe în Dâmbovicioara.

Familia inspectorului-şef mai are o casă de 120 de mp în Moşoaia, un apartament în Piteşti şi unul în Bucureşti, plus garaj (pe numele fiului, care l-a închiriat şi a obţinut venituri de 450 de euro pe lună în anul 2012). Petre Ioniţescu a trecut în declaraţie şi 2 maşini, un Ford Mondeo şi o Dacia Logan, cu specificaţia „proprietar Ioniţescu Vlad – fiu”. Din document mai aflăm că şeful Poliţiei argeşene are un depozit de 20.000 de lei la BRD şi plasamente de 20.000 de euro. La acestea se adaugă, însă, şi datorii de 80.000 de euro, cu scadenţa în 2017.

Salariul său este de 70.000 de lei anual. În ceea ce priveşte salariul soţiei, care este director de bancă, acesta e „confidenţial”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3