930×122 CAPRA 5

doru octavian dumitru

EXCLUSIV! DORU OCTAVIAN DUMITRU: „PITEȘTIUL ARE UN PUBLIC BUN!”

Doru Octavian Dumitru reuşeşte de fiecare dată să provoace hohote de râs. A făcut-o și la spectacolul susținut aseară într-un cunoscut pub din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

„Publicul e în funcţie de ce îi dai. Sunt uimit că oamenii prind aşa de bine şi de repede! Asta nu înseamnă că nu mă aşteptam. Piteştiul are un public bun! Fiecare om gândeşte și acţionează în felul lui, e luminos, vrea să se bucure, are partea lui de influenţă!”, a declarat în exclusivitate pentru ePiteşti actorul de comedie.

Chiar dacă este extrem de aglomerat, Doru Octavian Dumitru şi-a găsit timp să mulţumească şi publicul argeşean: „Am spectacole peste tot. Mi-am organizat în aşa fel timpul încât să nu stau. Îmi place că am energie! Mă mişc de colo până colo şi am energia asta care este energia umorului şi a bucuriei!”.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

La finalul spectacolului de aseară Doru Octavian Dumitru le-a recomandat spectatorilor ca niciodată să nu le fie rușine să râdă: „Nu trebuie să trăieşti în suferinţă, nu ne-am născut să suferim! Uitaţi-vă în Univers! Vedeţi suferinţă undeva? Ce respirăm noi? Respirăm Univers! La fiecare moment respirăm Univers! Respiraţi Univers! Fiţi din nou copii, râdeţi, să nu vă fie niciodată ruşine să râdeţi, redescoperiţi copilul minunat!”. (Foto: ShowMania.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3