New Profesional Consult 930 x 122

accident

EXCLUSIV! DUBLU ACCIDENT ÎN ALBOTA! VEZI GALERIE FOTO!

În urmă cu puţin timp un accident de circulaţie a avut loc pe drumul naţional 65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei argeșene Albota.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Şoferul unei autoutilitare încărcată cu carcase de miei, care se îndrepta către Piteşti, a pierdut controlul asupra volanului. După ce s-a izbit frontal de un cap de pod, mașina s-a oprit în cel de al doilea, într-un șanț din beton. Din fericire, conducătorul auto nu a păţit nimic, dar era foarte speriat. Nu a fost nevoie de intervenţia medicilor. Autoutilitara a fost ridicată din șanț cu ajutorul unei macarale. Urmează ca poliţiştii să stabilească exact cauza accidentului.

La puțin timp după producerea acestui eveniment rutier şoferul grăbit al unui camion a intrat pe banda cealaltă pentru a ocoli mulţimea de curioși. Nu s-a asigurat, însă, când a făcut manevra, mașina intrând în coliziune cu un alt camion, care venea din sens opus. Iarăși din fericire, accidentul a fost unul minor, cei doi șoferi de camion alegându-se doar cu oglinzile rupte, iar unul dintre ei – cu geamul de la portieră spart.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90