930×122 CAPRA 5

campulung

EXCLUSIV! EA ESTE SINGURUL CANDIDAT DE 10 LA TITULARIZARE DIN ARGEȘ!

La concursul de ocupare a posturilor didactice și a catedrelor vacante sau rezervate în învățământul preuniversitar (titularizare ori suplinire), desfășurat pe 21 iulie, în Argeș s-au înscris 1.157 de candidați. Dintre aceștia 1.100 au fost validați, conform metodologiei. Au fost prezenți 896 și au absentat 114. Un număr de 88 de candidați s-au retras din examen, din proprie inițiativă, din motive personale sau medicale. Alți doi candidați au fost eliminați din examen pentru că au încercat să copieze.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Rezultatele au fost afișate. Potrivit Inspectoratului Școlar, 78, 86 % au promovat concursul cu note peste 5, iar 21, 14 % au avut note sub 5. Candidații titularizabili, adică cei care au obținut note peste 7, reprezintă un procent de 45, 02%. Singurul candidat notat cu 10 este Anca Elena Iubu, educatoare în Câmpulung Muscel.

Precizăm că rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iulie, după soluționare contestațiilor. (Foto Facebook: Anca Elena Iubu)

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3