930 x122 grota rece

blocuri

EXCLUSIV! MAGNATUL GHEORGHE BADEA VA CONSTRUI ÎN PITEȘTI 3 BLOCURI

După cum v-am informat luna trecută, omul de afaceri Gheorghe Badea pregătește o nouă investiție imobiliară în Pitești. Nașul de cununie al Emanuelei Pendiuc, fiica cea mare a primarului municipiului, plănuiește ridicarea unui ansamblu de locuinţe colective pe un teren din nordul Piteștiului, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Terenul pe care va construi Badea este situat în vecinătatea marketului LIDL. Accesul auto şi pietonal în viitoarea zonă de locuințe ar urma să se facă atât din strada Constantin Rădulescu Motru, cât şi din bulevardul Nicolae Bălcescu, prin spaţiul public de la marketul menționat.

Astăzi am aflat că terenul are 7.428 de mp. De asemenea, că ansamblul va fi format din 3 blocuri de locuințe (locuințe care vor fi vândute sau închiriate). Omul de afaceri a propus municipalității ca fiecare dintre cele trei blocuri să aibă demisol, parter și 8 sau 9 etaje. În proiectul de hotărâre întocmit în vederea aprobării de către Consiliul Local a Planului Urbanistic Zonal pentru această investiție Primăria plusează și afirmă că zona permite un regim de înălțime chiar și cu 10 etaje. Comisia de urbanism a Consiliului Local și-a dat avizul favorabil, urmând ca PUZ-ul să fie supus dezbaterii și votului în plenul CL.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Amintim că nașul de cununie al Emanuelei Pendiuc a deschis în urmă cu câteva luni în Pitești centrul de afaceri construit cu bani europeni într-un ansamblu cu turn de 10 etaje și două corpuri cu 3 etaje și, respectiv, 1 etaj, clădire amplasată la capătul dinspre Centru al Căii București, la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3