New Profesional Consult 930 x 122

comercianti

martisoare-emo-434x326

EXCLUSIV! MĂRȚIȘOARE CU SCANDAL! COMERCIANȚII ȘI PRIMĂRIA, ÎN RĂZBOI!

După cum v-am informat, Primăria Pitești a decis ca în acest an, în premieră, comerțul cu mărțișoare să fie mutat de pe Strada Mare, din centrul orașului, în incinta complexului expozițional de la Casa Cărții și în alte câteva locuri. Decizie care îi lovește crunt pe unii comercianți!

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Primăria i-a chemat astăzi pe comercianți la Bowling (lângă Ștrand) pentru o tragere la sorți care să stabilească locul în care va vinde fiecare comerciant în parte. Trimișii Primăriei au fost apostrofați, comercianții cerând insistent ca municipalitatea să revină asupra deciziei, iar mărțișoarele să fie vândute tot pe Strada Mare. O parte dintre ei s-au dus la Primărie, solicitând să discute cu primarul Tudor Pendiuc. Amintim că în acest an târgul de mărțișor va avea loc în perioada 24 februarie-9 martie.

“Vom admite doar cereri ale unor persoane fizice autorizate. Orice altă formă de comerţ înseamnă evaziune şi vor fi controale. De asemenea, va exista un singur spaţiu pentru fiecare familie, nu mai multe pentru aceeaşi familie. În plus, la vânzare vor fi permise numai mărţişoare şi produse aferente acestora, în niciun caz alimente, haine şi încălţăminte. Pe pună dreptate au existat critici privind modul cum a arătat centrul la alte ediţii ale târgului sau la sărbătorile de iarnă şi nu vrem să se mai repete asemenea situaţii”, declara primarul Tudor Pendiuc într-o conferință de presă organizată pe 5 februarie.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3