New Profesional Consult 930 x 122

RADU_STROE

EXCLUSIV! Ministrul de Interne, avertizat recent în legătură cu deșeurile toxice din Câmpulung!

Autoritățile guvernamentale au știut despre situația suspectă a depozitului de deșeuri periculoase și nepericuloase de pe fosta platformă ARO din Câmpulung Muscel.

Dovadă stă și o întrebare scrisă pe acest subiect pe care Andrei Gerea, liderul grupului PNL din Camera Deputaților și parlamentar de Argeș, i-a adresat-o recent ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Întrebarea a fost înregistrată pe 24 septembrie, cu doar o săptămână înainte de incendiul de ieri izbucnit la depozitul deținut de societatea comercială ieșeană Global Eco Center SRL. Andrei Gerea s-a autosesizat în urma unor informații apărute în mass-media județeană.

„Presa argeșeană semnalează recent că fosta platformă ARO din municipiul nord-estic argeșean Câmpulung-Muscel ar fi o sursă de deșeuri periculoase, ce conțin cianuri și metale dăunătoare, expediate spre deversare la Glina, ceea ce ar fi determinat chiar o anchetă penală pe această temă deloc de neglijat. Rog a mi se comunica în scris cu ce rezultate s-a soldat ea până acum”, spune deputatul Andrei Gerea în întrebarea pe care i-a adresat-o ministrului Afacerilor Interne în urmă cu doar o săptămână. Radu Stroe încă nu a dat un răspuns.

Amintim că incendiul de ieri s-a soldat cu patru răniți. Un angajat al societății care are în proprietate depozitul și trei pompieri au suferit arsuri.

(Foto: antena3.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3