Donaris 930 x 122

apa calda

EXCLUSIV! PITEȘTENII VOR AVEA IAR APĂ CALDĂ!

În sfârșit! Veste excelentă pentru mii și mii de piteșteni ale căror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. Primăria anunță că va fi reluată furnizarea apei calde.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Urmare demersurilor efectuate de către domnul primar Tudor Pendiuc și conducerea SC Termocalor Confort SA, începand cu data de 12.09.2014 se reia furnizarea gazelor naturale la centralele termice unde a fost întreruptă și implicit și furnizarea apei calde. Pentru preîntâmpinarea pe viitor a unor astfel de situații este necesar ca asociațiile de proprietari restanțiere să-si achite datoria în regim de urgență.”, scrie într-un comunicat de presă primit de ePitești în urmă cu puțin timp de la Primărie.

Amintim că furnizarea apei calde a fost oprită marți. Detalii despre motivul sistării citiți aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitestiul-inapoi-comuna-primitiva-ne-au-lasat-fara-apa-calda/.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3