930×122 CAPRA 5

cătuşe

EXCLUSIV! PITEȘTI: TAXIMETRIST ÎNCĂTUȘAT DE POLIȚIȘTI (VIDEO CA-N FILME)

O scenă ca decupată din filmele cu polițiști americani a avut loc astăzi, în jurul orei 17:30, în zona Bazinului Olimpic din Pitești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Doi polițiști au culcat la pământ un taximetrist și l-au încătușat.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Am întrebat la Poliție ce s-a întâmplat. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, taximetristul, un piteștean în vârstă de 27 de ani, ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi înjurat pe cei doi polițiști de la Rutieră. Conform sursei citate, taximetristul ar fi reacționat în acest fel după ce polițiștii, aflați în zonă pentru fluidizarea traficului rutier, l-ar fi amendat cu 1.500 de lei pentru diverse abateri: oprire neregulamentară, folosire abuzivă a luminilor de avarie și lipsă documente.

Biroul de Presă al instituției precizează că taximetristul a fost dus apoi la Poliție, unde a mai primit o amendă: 500 de lei pentru injuriile pe care le-ar fi proferat la adresa polițiștilor. Apoi taximetristului i s-a dat drumul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3