930 x122 grota rece

georgiana_si_mircea

EXCLUSIV! Victor Ponta, la nunta lui Mircea Drăghici!

La această oră, la Palatul Știrbei se află în plină desfășurare nunta deputatului Mircea Drăghici și a Georgianei Popescu.

O nuntă cu sute de invitați, într-un cadru de poveste. Petrecerea e în toi, iar ringul de dans nu rămâne gol nicio clipă. Ring de dans pe care a urcat, la blues-uri, dar și la sârbe, și principalul invitat: primul-ministru Victor Ponta. Alături de soția lui, europarlamentarul Daciana Sârbu, premierul nu a ratat ocazia să fie prezent la un eveniment atât de important din viața bunului său prieten Mircea Drăghici. Prieten cu care, de ani buni, împărtășește o pasiune comună: automobilismul. Amândoi au fost copiloți în numeroase raliuri. Acum, Drăghici îi este lui Ponta și consilier onorific.

Printre mulții invitați se mai numără miniștrii Dan Șova și Daniel Constantin, fosta jurnalistă TV, în prezent parlamentar, Gabriela Vrânceanu Firea și Miron Mitrea. Sunt la nuntă și liderii administrației din Argeș: președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, prefectul Cristian Soare și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Nu lipsesc parlamentarii USL ai județului. Printre ei, Andrei Gerea, Bogdan Niculescu Duvăz, Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică și Șerban Valeca. Nunta de poveste are loc la Palatul Știrbei, din Buftea-Ilfov.

Amintim că astăzi Mircea Drăghici și Georgiana Popescu s-au cununat civil și religios. Ofiţer al stării civile le-a fost Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 al Capitalei. Slujba religioasă s-a desfășurat la capela de la Palatul Ştirbei, noua familie având două perechi de naşi: Daniela şi Dan Cristescu şi Ana Maria şi Florin Ştefan Pătru.

Mircea Drăghici este chestor al Camerei Deputaţilor, parlamentar PSD în colegiul Curtea de Argeş și consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta, iar soţia lui este prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universității din Piteşti şi consilier al europarlamentarului Daciana Sârbu, soția premierului Ponta.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90