930 x122 grota rece

profesional new consult

EXPERȚI ÎN ACHIZIȚII PUBLICE ÎN PITEȘTI

Ca urmare a legislaţiei destul de complicate în materie, persoanele care activează în domeniul achiziţiilor publice necesită specializare în vederea asigurării profesionalismului şi eficienţei la locul de muncă.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

De aceea, le este util şi recomandabil parcurgerea unui curs de expert în achiziţii publice http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice/.

Cursul, și necesar, dar şi obligatoriu pentru persoanele care lucrează în departamentele de specialitate ale firmelor sau instituţiilor publice, le este recomandat şi celor carte aspiră să ocupe un asemenea post sau celor care doresc să deprindă cunoştinţe noi.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul de expert în achiziţii publice http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice/ va avea deschiderea în perioada următoare în Piteşti, firmă organizatoare fiind Profesional New Consult.

Precizăm că vorbim despre un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute de ministerele Muncii și Educaţiei.

Tematica abordată la curs constă în: prezentarea domeniului achiziţiilor publice; reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor și căi de atac împotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor în instanţă; contravenţii şi sancţiuni.

Cursul asigură cunoştinţe teoretice şi practice, precum şi suport în format electronic.

Pentru detalii şi înscrieri vă puteţi adresa societăţii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-telefon – 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025, 0740.250.290

-site – www.profesionalnewconsult.ro

-e-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

-adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al supermarketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

De asemenea, Profesional New Consult anunţă pentru perioada următoare deschiderea și a altor sesiuni de cursuri:

-curs de inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

-curs de inspector de sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

-curs de formator http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/formator/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3