930 x122 grota rece

apa_si_cladire_009

Experti ai Comisiei Europene, in vizita in Arges

 

Mai multi experti romani angajati ai Comisiei Europene, precum si reprezentanti ai Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor au fost marti, 22 martie, in judetul Arges. Ei i-au insotit pe primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si pe directorul general al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, Gelu Mujea, la o parte din manifestarile organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, dupa care au mers in judet pentru a vedea pe teren cum stau lucrurile in legatura cu un proiect de peste 100 de milioane de euro.

„Este vorba de experti care vin de la Autoritatea de Management a Programelor cu Finantare Europeana. A fost facuta o evaluluare a proiectului derulat prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), iar acum expertii fac evaluarea pe teren. Merg in comunele si orasele care sunt implicate in acest proiect si speram ca programul nostru sa fie in continuare privit la fel de bine ca pana acum”, ne-a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Este vorba de un program dezvoltat de SC Apa Canal 2000 SA Pitesti prin care se incearca aducerea in judet a unor fonduri in valoare totala de peste 100 de milioane de euro, bani cu care se doreste extinderea retelelor de apa si canalizare in cat mai multe localitati ale judetului.

Printre cei care au fost marti la Pitesti si in alte localitati ale judetului s-a aflat si Florian Burnar, seful Autoritatii de Management a Proiectelor.

Proiectul a primit unda verde de la experti din punct de vedere al documentatiei, acum este insa realizata si inspectia in teren a acestuia. Primarul Tudor Pendiuc este presedinte al ADIA.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90