EcoMoto 930×122

eugeniu.mihalache.PPDD

Explicaţii pentru dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al PP-DD Argeş

Eugen Mihalache, noul preşedinte (interimar) al PP-DD Argeş, a fost marţi, 22 ianuarie 2013, la Piteşti pentru a oferi explicaţii privind decizia recentă a Biroului Permanent Naţional de dizolvare a Biroului Permanent Judeţean argeşean al partidului. Cu această ocazie, Mihalache a spus că el nu va candida pentru funcţia de preşedinte al filialei.

Conform spuselor lui Mihalache, dizolvarea Biroului Judeţean Argeş nu are la bază „nicio conotaţie negativă”, încercând să sugereze că nimeni nu ar avea ceva cu Marian Fulga, fostul preşedinte al filialei, acum prim-vicepreşedinte.

Mihalache a afirmat că decizia are la bază ideea de a oferi şanse egale la şefia filialei şi pentru alţi membri ai partidului, probabil pentru parlamentarii nou aleşi care doresc să fie în structurile de conducere ale partidului.

Mihalache a evitat să fie tranşant, spunând doar că este vorba de o reorganizare de etapă în vederea întăririi structurilor de partid. Curios, însă, doar 6 organizaţii din ţară au avut parte de un asemenea tratament, iar filiala din Argeş este una dintre cele cu rezultatele cele mai bune la alegerile locale şi parlamentare din 2012.

Eugen Mihalache va coordona activitatea filialei până la organizarea de alegeri. El este preşedinte al organizaţiei „Românii de Pretutindeni” – Diaspora a PP-DD.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90