930 x122 grota rece

accident

EXPLOZIA UNUI CAUCIUC A FĂCUT VICTIME PE UN DRUM DIN ARGEȘ

Un accident rutier care ar fi putut avea urmări grave s-a produs ieri pe drumul județean 679, în comuna argeșeană Hârsești.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

De această dată, cauza nu a fost nici viteza excesivă, nici șofatul sub influența băuturilor alcoolice și nici neatenția la volan, ci explozia unui pneu în timpul mersului.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

I s-a întâmplat unui șofer care circula către comuna argeșeană Bârla la volanul unui autoturism. Șoferul, în vârstă de 70 de ani, din orașul Mioveni, a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a lovit o Dacia Solenza, staționată pe marginea drumului. În urma impactului, Solenza a fost proiectată în ușa de la intrarea într-un mini market.

Accidentul s-a soldat cu trei victime: proprietarul Daciei Solenza (un bărbat de 66 de ani din comuna Stolnici, județul Argeș), care se afla lângă mașina sa, și doi pasageri din autoturismul care se deplasa spre Bârla (un bărbat de 46 de ani și o femeie de 41 de ani, ambii din comuna Tufeni, județul Olt).

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, victimele au suferit răni ușoare. La fața locului au intervenit o ambulanță SMURD și o alta a Serviciului Județean de specialitate.

Un cititor al publicației noastre ne-a trimis fotografii de la locul accidentului. Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

Precizăm că DJ 679 este drumul Păduroiu (DN 67 B) – Lipia – Popeşti – Lunca Corbului – Pădureţi – Cieşti – Fâlfani – Cotmeana – Malu – Bârla – limita cu județul Olt.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3