930 x122 grota rece

Rovana_si_expoz

Expoziţie Apă Canal, la Ministerul Mediului şi la Palatul Parlamentului

La Muzeul Judeţean Argeş este în prezent o expoziţie cu lucrări ale unor elevi din tot judeţul care au participat la concursurile tematice organizate de SC Apă Canal 2000 SA Piteşti şi care au ca temă principală grija faţă de mediu, de apă. Această expoziţie va ajunge şi la Ministerul Mediului, dar şi la Parlamentul European. Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care a participat la deschiderea conferinţei „Totul pentru o apă curată”, a vizitat şi expoziţia Apă Canal. Oficialul a fost impresionat de lucrările copiilor, afirmând că îşi doreşte ca aceste lucrări să fie expuse şi la Minister.

Gelu Mujea, directorul SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, ne-a declarat că aceleaşi lucrări urmează să facă parte dintr-o expoziţie itinerantă la Palatul Parlamentului!

La ediţia precedentă a concursului tematic organizat de SC Apă Canal au participat elevi din 56 de localităţi din judeţ. Concursul se află la a treia ediţie şi se bucură de un real succes şi interes în rândurile copiilor şi profesorilor deopotrivă, mai ales că sunt oferite şi premii.

Piky – o picătură de apă stilizată – este mascota concursului şi a programului educaţional derulat de ani buni de SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90