Donaris 930 x 122

Pitesti

EXPOZIȚIE ȘI PARADĂ DE MAȘINI DE RALIU ȘI DE EPOCĂ, AZI ÎN PITEȘTI

Sărbătorile Argeșului și Muscelului intră astăzi în a treia zi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Programul va debuta cu deschiderea unei expoziții pe care pasionații de automobilism din Pitești nu trebuie să o rateze: ”Retromobil”, cu mașini de raliu și de epocă. Deschiderea este programată pentru ora 10 în Piața „Vasile Milea”. Tot azi, de la ora 17:30, automobilele de raliu și de epocă vor defila într-o paradă de zile mari prin centrul Piteștiului.

Astăzi se va deschide în Pitești și o nouă ediție a Festivalului Fanfarelor, la care vor participa și fanfare de peste hotare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Și copiii vor avea parte de atenție. Tot în Piața „Vasile Milea”, de la ora 18, va fi spectacol prezentat de Teatrul de Păpuși „Așchiuță”.

Locuitorii orașului Topoloveni se vor bucura, la rândul lor, de o paradă și un spectacol oferite de ansamblurile folclorice participante la Festivalul internațional de folclor „Carpați”, ediția a XXXII-a. Evenimentul se va desfășura pe esplanada Casei de Cultură ”Preot Ion Ionescu”, de la ora 18.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/eveniment-cultural/a-fost-show-in-piata-primariei-super-galerie-foto/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90