Donaris 930 x 122

pitesti

Faţă nouă pentru centrul Piteştiului

Centrul municipiului Piteşti ar putea avea faţă nouă dacă Primăria va reuşi să obţină finanţarea pentru un proiect la care lucrează de ceva vreme. Este vorba de o restilizare a clădirilor, astfel încât să fie redat aerul vechi al târgului Piteştilor.

Concret, toate blocurile din centru ar urma să intre într-un program de reabilitare al cărei principal scop va fi schimbarea faţadelor.

Practic, feţele vechi vospite în culori spălate de timp şi intemperii, dar şi cele gri ale blocurilor ar fi luată de faţade în stilul celor ale Curţii de Apel, fostului Tehnic Club sau fostei Primării (Galeria de Artă).

Primarul Tudor Pendiuc a făcut acest anunţ miercuri, 22 august, precizând că zona centrală este valoroasă din acest punct de vedere şi merită să fie pusă în valoare în acest fel.

Zona centrală a fost deja inclusă într-un proiect de modernizare derulat în 3 etape care s-au încheiat, rezultatul fiind spaţiile verzi, aleile şi mobilierul urban, inclusiv fântânile arteziene care se pot vedea în prezent.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3