EcoMoto 930×122

    basescu_isteric

    Fabrica de diversiuni băsiste pe marginea catastrofelor

    Jurnalistul Decebal Constantin Nicolae are o ipoteză interesantă pentru „nepotrivirea” de ore la care autoritățile au aflat despre accidentul de autocar din Muntenegru. Vă propunem să o aflați citind rândurile de mai jos.

    Haideți să observăm ceva interesant! Dincolo de piesa de teatru speculativă a momentelor funebre, inerentă situațiilor din astfel de situații macabre, prin care în ultimele 48 de ore media românească ne servește o isterie a amatorilor de colivă, cu politicieni și jurnaliști care iau masa la aceeași cantină propagandistică pentru vânzătorii de impresii, totuși nu putem a nu remarca spusele doctorului Raed Arafat: „Din câte cunosc eu, doar în vreo două dintre țările europene civilizate mai e posibil ca absolut toate familiile decedaților și răniților unei astfel de catastrofe să poată avea acasă atât corpurile neînsuflețite, cât și răniții în doar 48 de ore!”.

    Iar asta cu tot sabotajul pe care l-a încercat locatarul Cotroceniului, așa cum a fost el educat la școala de propagandă și diversiuni, și anume de a profita murdar de orice situație dramatică pentru a puncta împotriva oricăruia i se pare a-i fi adversar politic. „Nepotrivirea” de ore la care autoritățile au aflat despre tragedie mă face să am un fel de „deja-vu”.

    Remember: 1.Vă amintiți că „Piratul” a dorit să aibă canal direct de comunicare cu ambasadele, iar MAE s-a opus, susținând că toate comunicațiile trebuie să fie făcute DOAR pe canalul diplomatic MAE? Și dacă totuși… ? 2.În noiembrie 2006, doi „muncitori” sunt arestați în Irak deoarece au fotografiat obiective militare, fiind eliberați în februarie 2007. Băsescu recunoaște că știa din noiembrie, în timp ce Tăriceanu a aflat din presă! Ca urmare, Mihai Răzvan Ungureanu își dă demisia din funcția de ministru de externe, iar „Piratul” îl face șef la SIE. În mod clar s-a dorit discreditarea primului ministru, respectiv a lui Tăriceanu!

    Acum, televiziunea băsistă știa înaintea premierului de accident!

    Băsescu ignoră morții din Muntenegru, critică oriunde apucă acțiunea de a decreta doliu național și nu e prezent la aeroport când sosesc transporturile militare cu răniții și sicriele decedaților!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90