NOR CURIER 930X122

facaleata

Facaleata eliberat

Pitesti. 21 mai.2010.
Fostul director al PIC, Liviu Facaleata, arestat pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar privind coruptia din arbitraj, a fost eliberat sub control judiciar. Decizia magistratilor este definitiva si a fost luata dupa ce Curtea de Apel Pitesti i-a admis, astazi, recursul la decizia Tribunalului Arges care ii respinsese cererea in acest sens. Hotararea a fost pusa imediat in aplicare, iar dupa aproximativ doua ore Liviu Facaleata a parasit arestul Inspectoratului de Politie Arges.
Desi magistratii Tribunalului Arges au admis ieri cererea de eliberare sub control judiciar a lui Cornel Penescu, decizia, care nu este definitive, a fost deja atacata cu recurs de catre procurorii DNA. Recursul se va judeca martea viitoare. In cazul in care si Penescu va fi cercetat in stare de libertate, pe timpul liberarii provizorii, acesta nu va avea voie sa paraseasca tara si are obligatia sa se prezinte la organele de urmarire penala sau la instantele de judecata de cate ori este chemat. De asemenea, in aceasta perioada, Penescu nu va avea voie sa se deplaseze la vreo manifestatie fotbalistica sau sa ia legatura cu ceilalti inculpati si cu martorii din dosar ori cu familiile acestora.
Tot astazi, Facaleata si Penescu au primit o veste proasta, acestia fiind trimisi in judecata de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie. Ei sunt judecati alaturi de Ionica Serea si Marius Martis, cei doi arbitri pe care Penescu i-ar fi mituit cu 21.000 de dolari, inaintea meciului din 2009 dintre FC Arges si Steaua Bucuresti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90