New Profesional Consult 930 x 122

mutu_trist

Facatura in cazul Mutu?

Excluderea fotbalistului pitestean din lotul echipei AC Fiorentina, in urma unui scandal cu antrenorul Sinisa Mijajlovic, pare sa fie un aranjament pus la cale de agentul jucatorului! Cel putin, asa speculeaza redactorii de la GSP.

Ioan Becali i-a luat apararea lui Mutu: ‘Conducatorii de la Firenze sint neprofesionisti’
Cum ar trebui sa cheltuiasca Fiorentina 8 milioane de euro in 18 luni daca salariul este de 2 milioane?
Agentul pare sa fi provocat toata tevatura, special, pentru a forta mina  Fiorentinei sa-i dea drumul lui Mutu, astfel incit sa-l poata transfera dupa o reteta care sa-i redreseze „Briliantului” conturile afectate dupa procesul cu Chelsea

„Ruptura dintre Mutu si Fiorentina este totala! Nu mai e cale de impacare”, a amenintat Ioan Becali, miercuri seara, dupa ce Fiorentina n-a mai fost de acord sa-l lase pe „Il Fenomeno” sa se transfere liber la Cesena.

Reteta radicala l-ar avea, de fapt, in spate pe fostul impresar, ale carui scenarii dure au mai marcat, in trecut, si cariera altor fotbalisti. Vezi „dosarele” Filipescu si Valencia. Pentru primul a facut un scandal monstru in 2003 chiar in fata locuintei presedintelui lui Betis, care dorea sa rezilieze contractul românului.

In celalalt caz, dupa propria marturisire facuta in instanta la „dosarul transferurilor”, i-a dus de nas pe spanioli la majoritatea fotbalistilor vinduti catre Valencia, gen Sabin Ilie, Denis Serban sau Gabi Popescu, sustine GSP.

In cazul de fata, Becali pare sa fi planuit special toata tevatura pentru a-i enerva pe oficialii Viola. Scopul: sa-i determine pe italieni sa-i rezilizeze contractul lui Mutu, in ideea de a scapa cit mai repede de un fotbalist-problema pentru ei. Si sa cistige astfel timp in favoarea lui Mutu pentru negocierea rapida a unui contract favorabil la o alta formatie. Posibil ultimul angajament din cariera al lui Mutu, care astazi a implinit 32 de ani!

Fiorentina nu cedeaza insa usor, nefiind dispusa sa-i faca favoruri lui Mutu. Viola l-ar lasa „liber” doar imprumut pina-n vara, dar in afara Italiei, altfel cere pe el 8 milioane de euro pentru un transfer definitiv. E exact suma cu care l-a cumparat in 2006 de la Juventus.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90