Donaris 930 x 122

    Falimentul Termoficării, explicat de directorul Iulian Richiţeanu

    Iulian Richiţeanu, numit recent din nou în fruntea serviciului local de termoficare din Piteşti, a vorbit astăzi despre motivele care au declanşat falimentul SC Termoficare 2000 SA. Richiţeanu, în prezent director al societății Termo Calor Confort, a făcut aceste precizări în ședința Comitetului Consultativ pentru Vârstnici care a avut loc astăzi la Prefectură.

    „Termoficare 2000 a intrat în faliment din cauză că a avut preţuri mai mici în raport cu costurile, aşa i s-a impus de către Autoritatea de Reglementare. Apoi, a mai fost randamentul scăzut al CET Sud şi al CET Găvana, de numai 36%: ele au fost proiectate pentru platforme industriale în special.

    În fine, au fost şi pierderile din reţele. Cu doi ani înainte de a intra în faliment SC Termoficare 2000 SA, am elaborat strategia de transformare a punctelor termice în centrale de cartier, iar investiţiile în acest domeniu sunt aproape gata. Piteştiul va avea condiţii foarte bune în această iarnă din punct de vedere al livrării agentului termic pentru încălzire, iar în iarna 2014-2015 avem şanse să intrăm fără CET Găvana, care este energofag”, a spus Iulian Richiţeanu.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90