930 x122 grota rece

falsjudecator01

VIDEO: Fost ofiter SRI incatusat!

Pitesti. 10 martie 2010.
Un barbat de 41 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost prins de politisti in flagrant in timp ce primea mita 6.000 de euro de la o argeseanca. Barbatul ii promisese acesteia ca va interveni pe langa doi judecatori si astfel il va ajuta pe tatal femeii care este cercetat penal. Desi s-a jucat cu focul varnd sa pacaleasca legea, femeia si-a dat seama ca va fi inselata si l-a denuntat.
Politistii Directiei Anticoruptie Arges au organizat un flagrant si astfel l-au prins pe suspect in timp ce primea banii, acesta fiind acuzat de trafic de influenta. In urma cercetarilor s-a descoperit faptul ca barbatul care isi castiga increderea victimelor prezentandu-se drept judecator, este de fapt un fost ofiter SRI. Se pare ca fostul ofiter SRI a pacalit astfel mai multe absolvente de Drept, carora le-ar fi promis ca le ajuta sa intre intr-un Barou contra unor sume de bani.
Incatusat, fostul ofiţer SRI a fost prezentat in fata magistratilor de la Tribunalul Arges, care au dispus mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, sub acuzatia de luare de mita si trafic de influenta.
VIDEO de la flagrantul DGA

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3