930×122 CAPRA 5

amenințare

politia

FALSĂ ALERTĂ CU BOMBĂ ÎN PITEȘTI

Pe fondul atacurilor teroriste din ultima vreme din Occident apar și glumele proaste.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pe adresa de e-mail a Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș a fost transmis un mesaj scris în care autorul, anonim, amenința că instituția (situată pe bulevardul Republicii din centrul Piteștiului) va fi aruncată în aer cu o bombă. Sesizați, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au anchetat aseară cazul și au aflat că e-mail-ul a fost transmis din incinta unei școli din Pitești (Școala Generală nr. 3 „Ion Pillat”) de către doi elevi de clasa a IV-a. Mai exact, de pe un calculator din laboratorul de informatică. A fost pur și simplu vorba despre o „glumă” a unor copii care nu au avut habar ce prostie comit.

Polițiștii i-au audiat pe copii și părinții lor. Pentru că sunt minori, elevii au scăpat fără vreo pedeapsă legală. Rămâne de văzut, însă, cine va plăti cheltuielile pentru deplasarea și intervenția polițiștilor.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90