Donaris 930 x 122

regele_mihai

Magiunul de Topoloveni, pe masa Regelui

Familia Regală a României este mare amatoare de produse tradiţionale şi, mai ales, care sunt fabricate în ţara noastră. Printre produsele aflate pe masa Regelui Mihai şi a celorlalţi membri ai familiei se numără şi unul din Argeş.

Este vorba de deja celebrul magiun de Topoloveni. Sonimpex Prod Serv fabrică magiun de prune de 20 de ani, sub denumirea de Magiun de Topoloveni.

Chiar dacă rețeta este cea folosită de zeci de ani de bunici și străbunici, compania a fost cea care a adus magiunul de prune în supermarketuri și l-a trecut granița, obținând protejarea și recunoașterea europeană a mărcii.

De mai bine de trei ani, magiunul de prune produs la Topoloveni ajunge și pe masa Familiei Regale.

Alte produse care ajung în meniul Regelui sunt pâinea de la Spicul, lactatele de la Albalact, carnea și produsele de pui de la Transavia și vinul de Murfatlar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3