Kaia 930 x 120

accid

Familie din Campulung zdrobita in drum spre mare

Pitesti. 20 august 2010.
O familie din Campulung Muscel care plecase in concediu la mare a fost decimate in urma unui accident petrecut in acesta dimineata la 30 de km de Constanta.

Un grav accident a avut loc in aceasta dimineata pe drumul care leaga Constanta de Slobozia, in dreptul localitatii Galbiori pe DN 2A. Doi oameni au murit si alti patru au fost raniti. Toti sase argeseni erau membri ai aceleiasi familii si mergeau in concediu, la mare ingesuiti intr-o Dacia Breck.
Se pare ca soferul a adormit la volan din cauza oboselii, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un tir care circula regulamentar. In urma impactului soferul in varsta de 35 de ani si pasagerul din dreapta de 60 de ani au murit pe loc. Pe bancheta din spate se aflau doua femei si doi minori de 14 si 8 ani. Una dintre femei si copilul de 8 ani se afla in stare grava, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar ceilalti doi au rani care nu le pun viata in pericol.
Traficul in zona s-a desfasurat mai bine de o ora doar pe un singur fir, mai multe echipaje ale Serviciului Politiei Rutiere Constanta incercând sa fluidizeze circulatia.{loadposition inside}

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90