New Profesional Consult 930 x 122

disparitie

politia

FATA DE 15 ANI DISPĂRUTĂ DE ACASĂ, GĂSITĂ ASEARĂ ÎN PRUNDU

Adolescenta în vârstă de 15 ani din Pitești care dispăruse fără urmă de acasă acum nouă zile a fost, în sfârșit, găsită.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Luiza Cătălina Florescu fusese dată în căutare la nivel național, după ce din data de 17 mai nu se mai știa nimic de ea. Potrivit Poliției argeșene, tânăra a fost găsită aseară, în jurul orei 22:35, în apropierea unui bloc de pe bulevardul Petrochimiștilor, din cartierul piteștean Prundu. Din fericire, Luiza Cătălina Florescu nu a fost victima vreunei agresiuni, conform aceleiași surse. Poliția precizează că, în urma discuțiilor purtate cu adolescenta, a rezultat că aceasta a plecat de acasă din propria sa inițiativă.

În urma unor discuții cu părinții tinerei polițiștii vor stabili exact motivul pentru care Luiza Cătălina Florescu a fugit de acasă. De asemenea, polițiștii vor afla exact unde anume a stat tânăra în cele nouă zile.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90