EcoMoto 930×122

fatuloiu

Fatuloiu a recunoscut ca membri ai familiei sale au avut afaceri cu Alprom, firma lui Chelu

Dan Valentin Fatuloiu a recunoscut ca familia sa avea afaceri cu societatea condusa de omul de afaceri Catalin Chelu, cel pe care l-a denuntat la DNA la finalul anului trecut pentru o tentativa de mituire. Marturia lui Fatuloiu a fost facuta in fata instantei de la Tribunalul Bucuresti.

Conform Mediafax, Dan Valentin Fatuloiu a admis in fata instantei Tribunalului Bucuresti faptul ca familia sa derula afaceri cu societatea din Pitesti Alprom. Este vorba de societatea pe care a preluat-o Catalin Chelu, cel care imparte actiunile acesteia cu un alt om de afaceri din Pitesti, Gigi Vasai.

Fostul secretar de stat in MAI si fost sef al Politiei Arges, Dan Valentin Fatuloiu a fost audiat ca martor de catre Tribunalul Bucuresti in cazul Chelu. La fel s-a intamplat si cu fiul chestorului, respectiv Alexandru Fatuloiu. In dosar sunt judecati oamenii de afaceri Catalin Chelu, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu.

In timpul audierii, Antonel Bunu l-a intrebat pe Fatuloiu daca membri ai familiei sale au derulat afaceri cu societatea Alprom, acesta raspunzand, in doua randuri, „categoric nu”.

„Nu am nicio ruda de niciun grad implicata in activitati cu societatea Alprom si care sa beneficieze de beneficii materiale”, a sustinut Fatuloiu in fata instantei.

Antonel Bunu, administratorul Alprom, a prezentat apoi instantei mai multe documente contabile, spunand ca acestea dovedesc afirmatiile sale potrivit carora „familia domnului Fatuloiu avea interese mari la Alprom, care in ultima vreme ajunsese la Catalin Chelu”.

Potrivit documentelor date judecatorului, firma sotiei chestorului, Carmen Fatuloiu, ar fi derulat mai multe afaceri cu societatea Alprom.

Bunu a mai sustinut ca si firma socrului lui Fatuloiu, Ion Oancea, a derulat afaceri cu societatea Alprom pe vremea fostei conduceri, precum si o firma a varului chestorului, stabilit in Germania.

Dupa ce judecatorul a primit documentele de la Bunu, Fatuloiu a recunoscut ca mai multi membri ai familiei sale au derulat afaceri cu societatea Alprom.

„In anul 2002, socrul meu, Ion Oancea, si Stefan Badea au avut o firma ce a realizat afaceri cu Alprom privind achizitionarea de cherestea si masa lemnoasa. (…) Ambele societati, Pan Carmi si Mondo Mobil, au derulat contracte cu Alprom. Ele erau ale varului meu, Balasoi, care locuieste in Germania. Aceste afaceri au fost corecte, nefiind probleme cu statul. Nu cunosc activitatile sotiei mele in aceste firme si nici ce comisioane incasa. Ea era administratorul acestor firme. Actionarul majoritar era varul meu din strainatate. (…) Nu nu am fost la Registrul Comertului pentru a-mi da acordul ca sotia mea sa faca firmele la adresa de domiciliu”, a declarat Fatuloiu, citat de Mediafax.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90