930 x122 grota rece

sponsori_simfonie

Felicia Filip vine la Simfonie

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a prezentat joi, 15 aprilie, atat programul editiei din acest an a Simfoniei Lalelelor (16-18 aprilie), cat si sponsorii si cei mai importanti invitati. Pendiuc a spus ca doua delegatii straine au renuntat in ultima clipa sa mai vina la Pitesti, dar ca Simfonia va beneficia si de prezenta unei mari artiste.

Ca si in anii trecuti, sponsorii principali ai Simfoniei Lalelelor sunt OMV-Petrom, Dacia-Reanualt si Vodafone. Reprezentantii OMV si Vodafone nu au vrut sa divulge valoarea contractelor de sponsorizare, in timp ce Marius Manea, reprezentatul Dacia-Renault, a spus ca grupul a pus la dispozitia municipalitatii o „flota” de 5 autovehicule pentru transportul invitatilor.

In ceea ce-i priveste pe invitati, Tudor Pendiuc a spus ca si-au confirmat prezenta la Pitesti ambasadorii in Romania ai Bosniei – Hertegovina, Moldovei, Portugaliei si Iranului. Ambasadorii din China si din Polonia au anuntat ca nu mai pot participa din cauza evenimentelor din tarile lor (cutremur in China, respectiv funerariile presedintelui polonez decedat intr-un accident aviatic). Felicia Filip, artista cunoscuta la nivel international, cetatean de onoare al Pitestiului, a anuntat ca va fi prezenta la deschiderea Simfoniei Lalelelor programata sa aiba loc vineri.

Pendiuc a spus ca vor mai fi prezente la Pitesti delegatii din Serbia, Portugalia, Suedia, Grecia si Olanda. Primarul nu a exclus nici participarea la eveniment a premierului Emil Boc, cel care si anul trecut a ajuns la Pitesti vineri, in ziua in care si-a si anuntat prezenta.  Presedintele Traian Basescu nu si-a confirmat, la randul sau, participarea.

{loadposition inside}

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90