New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria

FELICITĂRI! JANDARMUL-EROU DIN PITEŞTI, PREMIAT

Jandarmul-erou din Piteşti, premiat. Plutonierul adjutant Marius Dumitru a primit distincţia de „Jandarm de onoare”. Ceremonia s-a desfăşurat ieri la sediul central din Bucureşti al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a anunţat astăzi Jandarmeria argeşeană.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Subofiţer operativ principal la Jandarmeria Argeş, Marius Dumitru „a dat dovadă de un curaj extraordinar în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a intervenit pentru imobilizarea unei persoane înarmate şi violente. Agresorul trăgea focuri de armă cu un pistol de calibrul 9 mm în scara unui bloc din municipiul Piteşti.

Datorită intervenţiei curajoase a jandarmului nostru, s-a putut evita rănirea mai multor persoane şi au fost salvate vieţi.”, transmite Jandarmeria Argeş.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Echipa ePiteşti îl felicită pe jandarmul Marius Dumitru pentru profesionalismul exemplar de care a dat dovadă.

Amănunte despre cazul din luna noiembrie a anului 2016, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3