EcoMoto 930×122

contrabanda

parcarea_ceair

FEMEIE PENALĂ ÎN PIAȚA CEAIR

În ciuda raziilor repetate făcute de polițiști în ultimele luni și a dosarelor penale cu care s-au ales unii dintre „colegii” lor, în Pitești sunt în continuare persoane care vând țigări de contrabandă. Printre ele, nu doar bărbați.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Polițiștii de la Secția 1 au organizat o nouă razie în piața agroalimentară Ceair și în bazarul „Gheorghe Lazăr”. Cu această ocazie, a fost prinsă în flagrant o femeie în timp ce comercializa țigări fără timbru fiscal. Potrivit Poliției Argeș, femeia, o piteșteancă în vârstă de 55 de ani, avea ascunse pentru vânzare 1.800 de țigări. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Pe același subiect puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-nou-dosar-penal-pentru-contrabanda-cu-tigari-piata-ceair/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Sancțiuni în Piața Ceair: Polițiștii locali i-au ,,ars” la buzunare pe șoferi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90