NOR CURIER 930X122

Arges

FERIȚI-VĂ! ÎN ARGEȘ S-A RĂSTURNAT CĂRUȚA CU ȘOFERI PROȘTI

Nu este săptămână în care pe drumurile sau străzile din Argeș, inclusiv din Pitești, să nu aibă loc cel puțin unul, dacă nu mai multe accidente pe trecerile de pietoni. Majoritatea, din vina șoferilor. Nici această săptămână nu face excepție.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

S-a întâmplat în Bascov, comună învecinată cu Piteștiul. Potrivit Serviciului Rutier Argeș, un copil de 13 ani din Bascov a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător. Din fericire, minorul a fost accidentat ușor.

Conform sursei citate, șoferul, tot din Bascov, în vârstă de 33 de ani, a părăsit locul accidentului. A fost, însă, identificat ulterior. Serviciul Rutier Argeș precizează că acesta nu era băut.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • cristi spune:

    probabil te referi la parintii tai si la tine , ca soferi! …ca te-au facut!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90