New Profesional Consult 930 x 122

FESTIVALUL_CARPATI_5

Festivalul ”Carpați” își desemnează azi câștigătorii!

Astăzi, de sărbătoarea Sfintei Maria, argeșenii sunt invitați la spectacolul de închieiere a Festivalului Internațional de Folclor ”Carpați”, ediția a XXX-a, în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, ediția a VII-a.

Ansamblurile invitate au încântat publicul argeșean cu dansuri și cântece tradiționale în Pitești, Câmpulung, Mioveni, Costești și Curtea de Argeș, evoluțiile lor urmând a fi răsplătite cu premii astăzi, pe scena din Piața “Vasile Milea”, începând de la ora 19. Spectacolul va fi precedat de o paradă a grupurilor, pe traseul Teatrul “Al. Davila”–Piața “Milea”. Formații din Georgia, Mexic, Brazilia, Coreea de Sud, Serbia, Țara Galilor, Turcia și România se vor întrece pe scenă, etalându-și în fața publicului muzica, dansurile și portul tradițilonal specifice țării din care provin.

Juriul, compus din câte un reprezentant al fiecărui ansamblu folcloric, are sarcina de a stabili cele mai bune formații, care vor primi premii după cum urmează: premiul I-3.000 de dolari, premiul II–2.000 de dolari și premiul III –1.000 de dolari.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3