930×122 CAPRA 5

3fest

Festivalul de scurt metraje pentru tineret „3fest”

În perioada 19 şi 23 septembrie va avea loc în Club CUB. A din Pitesti, cea de a V-a ediţie a Festivalului de filme de scurt metraj pentru tineret „3fest”.

Festivalul, organizat de Asociaţia Culturală 3fest, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş este deschis pentru tinerii cu vârste cuprinse între 13 şi 25 de ani, din ţară şi din străinătate. Evenimentul este împărţit pe patru secţiuni: film, muzică, teatru şi fotografie. Numele de „3fest” reprezintă durata pe care trebuie să o aibă scurt metrajele din concurs: 3 minute.

Astazi, are loc concursul de muzică, maine se va derula cel pentru teatru, urmând ca joi să se consume secţiunea de scurt metraje, producţiile find prezentate sub tema „Poveste”. Toate concursurile vor începe la ora 16. La ora 19, mâine, va avea loc gala de premiere. Din juriu fac parte Florin Piersic Jr, Aylin Cadâr şi Răzvan Marinescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90