NOR CURIER 930X122

    cascaval.1

    Degustări de cașcaval la Brăduleț!

    Primăria comunei argeşene Brăduleţ anunţă că în perioada 21-23 iunie va avea loc o nouă ediţie a unei manifestări devenită deja tradiţională. Este vorba de Festivalul „Caşcavalul de la Brăduleţ”.

    Autorităţile spun că trei zile la rând vor fi organizate evenimente definitorii pentru festivalul care este finanţat cu fonduri europene. Pe lângă sesiuni de degustare şi de demonstraţii ale meşteşugului privind producerea caşcavalului, participanţii vor avea parte şi de spectacole pe scenele amplasate în cele trei sate ale comunei. Spectacolele folclorice vor avea loc vineri, 21 iunie, la Brăduleţ, sâmbătă, 22 iunie, la Galeş şi duminică, 23 iunie, la Brădet.

    La Festivalul „Caşcavalului de la Brăduleţ”, vizitatorii vor avea şansa să redescopere tradiţii străvechi ale localnicilor în cadrul standurilor special amenajate, unde războiul de ţesut, uneltele sculptorilor şi creaţiile pictorilor de icoane vor reînvia tradiţia satului de munte de altădată.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90