Donaris 930 x 122

    polexe

    Festivalul de pictură de icoane va deveni internaţional

    Recent s-au încheiat în Argeş ediţiile din acest ale unor manifestări de tradiţie: Concursul „Lumină din Lumină”, pentru film cu tematică religioasă, şi festivalul „Rugămu-ne Ţie”, de pictură de icoane pe sticlă şi lemn. Autorităţile judeţului vor acum să transforme cel puţin manifestarea dedicată picturii icoanelor într-una internaţională.

    „Ambele manifestări au fost extraordinare, cu mare priză la public, stârnind un interes enorm. Dorim ca de la anul să transformăm festivalul „Rugămu-ne Ţie” într-unul internaţional. Este un eveniment unicat în zona ortodoxiei şi avem semnale că ne vom bucura de o participare deosebită”, ne-a declarat Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean care răspunde, printre altele, şi de problemele legate de cultură.

    Şi concursul „Lumină din Lumină” ar putea deveni internaţional, însă o astfel de variantă ar presupune costuri mai mari şi, cel mai probabil, nu se va opta pentru această variantă anul viitor.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3