930×122 CAPRA 5

amb2

Tragedie in Albota: O fetita de 14 a murit dupa ce a fost lovita in plin de o masina

Copila în vârstă de 14 ani a vrut să traverseze strada și a fost lovită de o mașină care circula regulamentar.

Totul s-a petrecut aseara, in comuna Albota. Fata a vrut sa treaca strada printr-un loc nepermis și nici nu s-a asigurat. Gestul i-a fost fatal: o masina care circula regulamentar a lovit-o in plin. O ambulanță a transportat victima la Spitalul de Pediatrie pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Medicii au încercat timp de mai bine de două ore să o salveze pe micuță însă totul a fost în zadar. Fata a murit la câteva ore după accident. 

„Accidentul s-a produs pe DN 65 pe raza localității Albota. Fetița în vârstă de 14 ani a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure și a fost accidentată grav de un autoturism. În urma impactului a fost transportată la spitalul de pediatrie Pitești și din păcate, a decedat”, a declarat ag. Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90