New Profesional Consult 930 x 122

copil sechestrat

Fetița sechestrată de tată a fost eliberată

Update, ora 19:10

Fetița sechestrată de tată a fost eliberată, informează antena3cnn.ro. După 28 de ore, fetița a fost scoasă din casă, în urma unor negocieri. Nimeni nu a fost rănit. Cel mai probabil, fetița va rămâne în grija rudelor.

Citiți și: Argeș. A luat-o cu forța și a sechestrat-o! Ce s-a întâmplat e scenariu de film

Update, ora 10:51

După 20 de ore de când bărbatul s-a baricadat în casă cu fetița de 5 ani, pe care amenință că o omoară, Poliția face primele declarații.

„Bărbatul a avut grijă de minoră, minora nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta.

Negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent în mod direct cu bărbatul care, aşa cum ştiţi, nu are revendicări.

Ceea ce este foarte important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, aceasta nu a suferit leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment.

De asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care i-a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române.

Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveviment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă”, a declarat, vineri, Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), potrivit Antena 3 CNN.

Știrea inițială, ora 08:18 – Fetiță de 5 ani sechestrată de propriul tată! Amenință că o omoară!

Desfășurare de forțe în Ilfov. Un bărbat  s-a baricadat în propria casă împreună cu fetiţa sa de 5 ani, pe care ameninţă că o va omorî, după ce și-a bătut soția și a dat-o afară din locuință.

Acesta spune că are mai multe butelii cu gaz pe care le va arunca în aer.

Timp de mai bine de mai bine de 16 ore, în faţa locuinţei acestuia s-a adunat o adevărată armată de oameni: poliţişti, luptători SIAS-IGPR, negociatori şi chiar lunetişti, notează Observatornews.ro.

Apelul la 112 a fost făcut încă de ieri, de la ora 13:00, de către soția bărbatului. Acesta le cere un singur lucru negociatorilor, să plece poliția.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este recidivist, cu 10 ani în urmă ar fi fost închis timp de 3 ani.

Vecinii şi prietenii săi spun că sub influenţa alcoolului, acesta devine violent şi recalcitrant, şi asta s-ar fi întâmplat şi acum.

Sursă foto: Antena3cnn.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90