930×122 CAPRA 5

nicosss

Filaj la Nicolescu

Imaginile cu magistratul Mona Pivniceru, propunerea USL pentru postul de ministru al Justiţiei, urcând în maşina fiului lui Adrian Năstase a provocat multă vâlvă. Pentru Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost un prilej de a face o mărturisire: şi anume, că ştie că este filat de mai mult timp iar casa îi este supravegheată!

Constantin Nicolescu, liderul PSD Argeş, afirmă că filajul nu este de ieri, de azi, ci de mai mult timp, şi că are cunoştinţă despre acest lucru pentru că cei care îl urmăresc „fac cu schimbul pe stradă”. „Ei aud tot ce vorbim noi în casă, fotografiează cine intră, cine iese, s-a pierdut toată intimitatea.

Să zicem că eu mă aşteptam la aşa ceva, dar familia mea nu. Înainte de 1989 astfel de acţiuni se făceau pentru că „duşmanii” erau „imperialismul capitalist” şi mai ştiu eu ce alte lucruri de acest gen, acum se pare că duşmanii sunt chiar în interiorul ţării.

Cheltuim banii să ne urmărim unii pe alţii! Cât despre telefoane, nici nu mai ştii când există autorizaţii şi când nu să îţi fie ascultate”, a spus liderul PSD Argeş.

Pe de altă parte, Nicolescu a făcut referire şi la dosarul în care este acuzat de DNA de fapte de corupţie. „N-aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Sper însă să se dovedească adevărul, şi anume faptul că am muncit corect şi nu am comis nicio faptă ilegală.

S-a ajuns prea departe. Dacă eu ca preşedinte de Consiliu Judeţean vorbesc cu un preşedinte de Tribunal înseamnă că punem ceva necurat la cale? Este aberant, cum mai pot interacţiona altfel instituţiile şi colabora?”, a spus Nicolescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90