930×122 CAPRA 5

pasaj

FINISAJE LA PASAJUL DE LA PODUL VIILOR (GALERIE FOTO)

După o lungă așteptare, perioadă în care nervii șoferilor au fost puși la grea încercare, lucrările la pasajul rutier de la Podul Viilor din Pitești se apropie de sfârșit.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În urmă cu puțin timp muncitorii lucrau la finisaje (la montarea parapeților metalici) pe una dintre cele două rampe de acces, respectiv rampa dinspre strada Costache Negri, de pe partea cu Bazinul Olimpic. Urmează marcarea carosabilului și montarea indicatoarelor rutiere.

Vă amintim că recent o echipă de control de la Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia a fost prezentă pe şantierul pasajului rutier de la Podul Viilor şi a făcut câteva obiecţii cu privire la proiect, stabilind şi când va avea loc recepţia investiţiei. Astfel, autorităţilor locale li s-a pus în vedere ca în cel mai scurt timp să amenajeze spaţiile verzi dintre cele două sensuri ale pasajului şi de la noul sens giratoriu de la capătul dinspre Pod al Căii Bucureşti, iar firma constructoare să desfiinţeze şantierul şi să mute mai multe grămezi de pământ din zonă.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Pasajul va deveni funcţional în circa 10 zile, potrivit viceprimarului Cornel Ionică, iar în aprilie va avea loc recepţia finală a lucrărilor. Până atunci se va permite circulaţia maşinilor pe pasaj pentru a se vedea care sunt eventualele deficienţe şi ce mai trebuie pus la punct.

Lucrările la pasaj, mult întârziate față de termenul inițial, sunt realizate în principal cu bani europeni. Obiectivul de infrastructură rutieră va face legătura între străzile Costache Negri şi Depozitelor, peste strada Calea Bucureşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3