930×122 CAPRA 5

poluare

Societatea care a poluat în zona Câmpulung, amendată! Vezi cu cât!

Firma NC Selmetal Rom SRL, găsită vinovată pentru poluarea de ieri din zona Câmpulung-Muscel, a fost amendată astăzi.

Amenda se ridică la 80.000 de lei, la care se adaugă obligativitatea de a suporta costurile operațiunilor de depoluare. În plus, fiind vorba de o infracțiune, s-a deschis și dosar penal. Autoritățile au concluzionat că salariați ai societății au deversat păcurină în canalizarea municipiului Câmpulung și la stația de epurare, iar mai departe cantitatea de păcurină a ajuns în râul Târgului.

Într-o declarație pentru ePitesti, prefectul de Argeș, Cristian Soare, reafirmă că unda de poluare a fost oprită în zona Clucereasa, lângă Mioveni, și că apa folosită la uzina „Automobile Dacia” nu a avut de suferit. De asemenea, potrivit prefectului, apa potabilă din Câmpulung Muscel și Mioveni este în regulă și nu există niciun risc pentru consumatori.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3