930×122 CAPRA 5

profesional new consult

FIRMĂ DIN PITEȘTI, OFERTĂ AVANTAJOASĂ DE CURSURI

Firmă din Pitești, ofertă avantajoasă de cursuri. Profesional New Consult va organiza în perioada următoare în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Arhivar: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Acreditat ANC, cursul le este necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita încasarea de amenzi, asigurând respectarea legislaţiei în materie, care impune ca instituţiile respective să angajeze personal specializat în acest sens.

Susţinut de experţi în domeniu, cursul este disponibil şi în centrele Profesional New Consult din Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Braşov, Buzău şi Slatina.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Calificarea de arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar este necesară şi obligatorie pe piaţa muncii, conform dispozițiilor articolului 31 din Legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996.

Competenţele dobândite la curs sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulării a activităţii în departamentele de arhivă.

Mai multe detalii despre cursul de Arhivar puteți obţine accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar sau  adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate :

-Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490.

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa și centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult din Piteşti, pe care îl găsiți în următoarele locuri:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

-Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Coordonator SSM http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm.

Kaia 555×222
eurial 570×90