Posada 930 x 122

profesional new consult

FIRMĂ DIN PITEȘTI: ȘANSE MARI DE ANGAJARE

Firmă din Pitești: Șanse mari de angajare.

Citiți și: CURS DE STIVUITORIST, AVIZAT ISCIR

Doar câteva locuri mai sunt disponibile pentru cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă organizat de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

Este un curs susţinut de formatori cu experienţă şi care au cunoștinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile care trebuie reţinute din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă.

Citiți și: ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS LA MARE CĂUTARE

Cursul le este necesar şi folositor tuturor persoanelor din domeniul protecţiei muncii, conducătorilor locurilor de muncă cu atribuţii în acest sens și unităţilor economice şi instituţiilor publice care au obligaţia organizării unui departament special în domeniul SSM: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

De ce este necesar acest curs? Răspunsul e simplu: pentru a evita atât amenzile foarte mari care se pot aplica în domeniu, cât și problemele pe care le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Absolvind cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca organizat de Profesional New Consult, veţi obţine, pe lângă o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii, şi şanse mari la ocuparea unui loc de muncă.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri

-Telefon: 0784.045.025; 0784.333.777, 0725.420.330

-Telefon/fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma Profesional New Consult va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066