New Profesional Consult 930 x 122

Arges

FISCUL DIN ARGEȘ, ANUNȚ IMPORTANT

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș va organiza o nouă ședință destinată contribuabililor. Întâlnirea va avea loc miercuri, 13 aprilie, de la ora 12, în sediul din Pitești al instituției, în sala de ședințe. Specialiștii Fiscului argeșean vor oferi lămuriri și explicații referitoare la următoarele subiecte:

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

1.Calendarul obligațiilor fiscale pentru luna aprilie 2016

2.Obligațiile fiscale ale persoanelor fizice care obțin venituri din arendă și din chirii

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

3.Aspecte privind întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale și a raportărilor contabile anuale pentru anul 2015

4.Aspecte referitoare la aplicarea sistemului TVA la încasare

5.Alte aspecte de interes fiscal.

Contribuabilii interesați să participe vor putea primi clarificări în timpul întâlnirii dacă în prealabil, în perioada 8-12 aprilie, vor transmite solicitarea lor pe adresa de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu mențiunea „referitor întâlnire contribuabili”. (Foto: max-media.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3