Donaris 930 x 122

Arges

FISCUL VĂ INFORMEAZĂ

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire la care sunt invitați să participe contribuabilii interesați să afle noutățile fiscale și să primească lămuriri și explicații de la specialiștii instituției.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Temele sunt următoarele: obligaţiile fiscale cu termen în luna septembrie şi octombrie, reglementările cu privire la scutirea de impozit a profitului reinvestit (exemple de calcul), aspecte despre declararea contribuabililor inactivi, precum şi reactivarea acestora, comunicarea prin mijloace electronice de transmitere la distanţă a documentelor între contribuabili şi organul fiscal și impozitul pe venit (anularea impozitului pe venitul agricol; deducerea specială pentru credite etc).

Întâlnirea va avea loc miercuri, 17 septembrie, cu începere la ora 12, la sediul din Pitești al Administrației, în sala de ședințe de la mezanin I.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90