930 x122 grota rece

luca_calinescu_ep

Fiul cel mic al lui Florin Calinescu s-a sinucis

Viaţa cunoscutului om de televiziune Florin Călinescu a devenit un adevărat calvar. În 7 ani, actorul, originar din Timisoara, dar cu origini în Argeş, la Băbana, şi-a pierdut aproape toată familia.

n martie 2005, Florin Călinescu şi-a pierdut soţia, din cauza unei maladii necruţătoare – cancer la gât. Actriţa Ana Maria Călinescu s-a stins chiar în ziua în care implinea 47 de ani şi 27 de ani de căsnicie.
În 2010, la diferenţă de numai două luni, Florin Călinescu şi-a pierdut ambii părinţi. Mama sa, Volina, a murit în Săptămâna Mare a Paştelui, din cauza cancerului, iar tatăl său, Ion Călinescu s-a prăpădit la 81 de ani, răpus tot de un cancer. Şi-a înmormântat tatăl la Băbana, în acelaşi loc unde a fost îngropată prima fetiţă a lui Florin, care a murit, la cinci luni, fiind născută cu o boală incurabilă.
Marti, o nouă veste a picat ca un trăznet peste cel care a candidat pentru Senat la Piteşti din partea liberalilor. Fiul cel mic, Luca, a încetat din viaţă, sincigându-se. Tânărul de 24 de ani era actor şi el. El se afla în străinătate, la Praga. Trupul neînsufleţit va fi repatriat în următoarele zile.
Tânărul se afla în Cehia, unde participa la primul său proiect cinematografic de amploare, ca asistent de producţie, când a decis să se sinucidă. Motivele gestului său rămân necunoscute.
Luca Călinescu s-a sinucis.  
Se pare că Luca era depresiv. Surse din anturajul omului de televiziune spun că acesta încearcă să obţină acum aprobare pentru o slujbă religioasă pentru Luca, dat fiind că se ştie că sinucigaşii nu pot avea una. Există posibilitatea ca el să fie înmormântat la Băbana, dar şi la Cernica, alături de mama sa.
Fiul cel mic al lui Florin Călinescu era student la „John Moores University” din Liverpool, unde studia filmul, şi era implicat in primul său proiect important. El a participat la câteva cursuri scurte de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele său, căruia i-a făcut şi un filmuleţ de prezentare. „Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valorosi (n.r. – Paul Mccartney). Sper să reuşească şi ăsta mic, Luca. O să facă parte dintr-o echipă internaţională care va turna o coproducţie în Praga”, spunea Florin Călinescu despre fiii săi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90