Kaia 930 x 120

laurentiu_anghel

Fiul lui Bercea „cazat” in arestul IPJ Arges pentru 29 de zile

Fiul si ginerele lui Bercea Mondial au fost arestati pentru 29 de zile sub acuzatia de talharie. Acestia au fost “cazati” in arestul IPJ Arges alaturi de un alt complice.

Judecatoria Pitesti a emis, marti, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Laurentiu Anghel, fiu lui lui Sandu Anghel zis si Bercea Mondial, a ginerelui acestuia si a unui tanar de 17 ani, implicati într-un caz de talharie petrecut luni în Pitesti. Un al patrulea individ, un minor de 15 ani din Slatina este cercetat in stare de libertate pentru complicitate.

O femeie care traversa, luni dupa-amiaza, un parc din Pitesti, a fost atacata de un individ, care a coborat dintr-o masina cu numere de Franta. Individul a lovit-o si i-a smuls un lantisor de aur de la gat, dupa care s-a urcat în autoturismul în care se mai aflau alte trei persoane si au fugit.

Victima  a sunat la 112 anuntand ca a fost talharita, femeia reusind sa retina si numarul de înmatriculare ale masinii, un detaliu foarte important pentru politstii care i-au urmarit pe suspecti pana in comuna Albota unde i-au prins, iar lantisorul de aur recuperat.

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3