930 x122 grota rece

fatuloiu

Fiul lui Fatuloiu, amenintat?

Scandalul in jurul fostului sef al Politiei Arges Dan Valentin Fatuloiu este departe de a se fi incheiat doar cu demiterea sa de la Ministerul Administratiei si Internelor. Anchetatorii cerceteaza acum o pista conform careia fiul chestorului ar fi primit o scrisoare de amenintare.

Alexandru Fatuloiu, fiul fostului secretar de stat in MAI Dan Valentin Fatuloiu, ar fi primit o scrisoare de amenintare, aspect care este verificat in prezent de organele de ancheta, potrivit unor surse judiciare citate de NewsIn.

Fostul secretar de stat Dan Valentin Fatuloiu nu a vrut sa faca niciun comentariu in legatura cu scrisoarea de amenintare. Pe de alta parte, sursele citate au precizat ca Dan Fatuloiu a fost luni la DNA, pentru o ultima audiere in cazul mitei pe care i-ar fi oferit-o omul de afaceri Catalin Chelu.

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost trimis marti in judecata, alaturi de Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, toti in arest, sub acuzatia ca a incercat sa il mituiasca pe Dan Valentin Fatuloiu, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Catalin Chelu va fi judecat pentru dare de mita si cumparare de influenta, iar cei trei apropiati ai sai, pentru complicitate la dare de mita. Cauza a fost trimisa spre judecare la Tribunalul Bucuresti.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3